Woensdag t/m zaterdag: bekijk hier het menu

Zondag is pizzadag! Zowel voor de lunch als het diner serveren we uitsluitend onze heerlijke pizza uit de steenoven. bekijk hier het zondagmenu

Dranken: Bekijk hier onze dranken

Menu van de chef

Onze chef is een geboren en getogen Spanjaard die jarenlang woonde en werkte in Italië. De gerechten die hij bereidt, zijn dan ook grotendeels geïnspireerd op de regionale keukens van deze landen en worden gekenmerkt door een pure smaakbeleving. Geheel in de mediterrane traditie serveren we onze warme gerechten ook bij de lunch, uiteraard geserveerd met brood ‘ per fare la scarpetta’ zoals de Italianen dat zeggen (om je bord mee schoon te vegen en niets van de lekkere saus te verspillen). We hebben een kleine kaart die regelmatig wisselt.

Pizza

In onze pizza’s verwerken we al het goeds dat het Landgoed Zuylestein te bieden heeft zoals emmer voor het deeg, groenten uit de moestuin en vlees van de bosvarkens. Deze worden aangevuld met buffelmozzarella en ricotta van Buffalo Farm Twente en kwalitatief hoogwaardige producten geïmporteerd uit Italië. Het deeg maken we van Zuylesteinse emmer, lavette van de molen uit Amerongen en Italiaanse biologische bloem van Mulino Marino. Naast enkele klassiekers passen we ook onze pizza’s aan aan het seizoen en verandert de kaart regelmatig.

Woensdag t/m zaterdag: bekijk hier het menu

Zondag is pizzadag! Zowel voor de lunch als het diner serveren we op zondag uitsluitend onze heerlijke pizza uit de steenoven. bekijk hier het zondagmenu

Dranken: Bekijk hier onze dranken

Menu van de chef

Onze chef is een geboren en getogen Spanjaard die jarenlang woonde en werkte in Italië. De gerechten die hij bereidt, zijn dan ook grotendeels geïnspireerd op de regionale keukens van deze landen en worden gekenmerkt door een pure smaakbeleving. Geheel in de mediterrane traditie serveren we onze warme gerechten ook bij de lunch, uiteraard geserveerd met brood ‘ per fare la scarpetta’ zoals de Italianen dat zeggen (om je bord mee schoon te vegen en niets van de lekkere saus te verspillen). We hebben een kleine kaart die regelmatig wisselt.

Pizza

In onze pizza’s verwerken we al het goeds dat het Landgoed Zuylestein te bieden heeft zoals emmer voor het deeg, groenten uit de moestuin en vlees van de bosvarkens. Deze worden aangevuld met buffelmozzarella en ricotta van Buffalo Farm Twente en kwalitatief hoogwaardige producten geïmporteerd uit Italië. Het deeg maken we van Zuylesteinse emmer, lavette van de molen uit Amerongen en Italiaanse biologische bloem van Mulino Marino. Naast enkele klassiekers passen we ook onze pizza’s aan aan het seizoen en verandert de kaart regelmatig.