Dagmenu van de chef – lunch en diner
Lunch woensdag t/m zaterdag 12.00 – 15.00 uur
Diner woensdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur

(Op zondag serveren we een lichte lunch en ’s avonds alleen pizza.)

Onze chef is een geboren en getogen Spanjaard die jarenlang woonde en werkte in Italië. De gerechten die hij bereidt, zijn dan ook grotendeels geïnspireerd op de regionale keukens van deze landen en worden gekenmerkt door een pure smaakbeleving. Geheel in de mediterrane traditie serveren we onze warme gerechten ook bij de lunch, uiteraard geserveerd met brood ‘ per fare la scarpetta’ zoals de Italianen dat zeggen (om je bord mee schoon te vegen en niets van de lekkere saus te verspillen). We hebben een kleine kaart die regelmatig wisselt. 

Hieronder een indicatie van de prijzen;

Menu lunch 23.50

Menu diner 37.50/42.00

Soep  10.50

Terrazzo plateau met exclusieve vleeswaren en kazen  12.00

Moestuintje  12.00

Hoofdgerechten – Pasta  16.50/21.50

Dessert  6.00

Pizza

Woensdag t/m zondag vanaf 17 uur.

In onze pizza’s verwerken we al het goeds dat het Landgoed Zuylestein te bieden heeft zoals emmer voor het deeg, groenten uit de moestuin en vlees van de bosvarkens. Deze worden aangevuld met buffelmozzarella en ricotta van Buffalo Farm Twente en kwalitatief hoogwaardige producten geïmporteerd uit Italië. Het deeg maken we van Zuylesteinse emmer, lavette van de molen uit Amerongen en Italiaanse biologische bloem van Mulino Marino. Naast klassiekers als de Margherita, Marinara en Quattro Formaggi, passen we ook onze pizza’s aan aan het seizoen en verandert de kaart regelmatig.

Pizza van 9.50 voor een Margherita tot 16.00 voor een seizoensspecialiteitenpizza

Glutenvrij

Gezien de beperkte capaciteit van onze keuken, kunnen we nooit een 100% glutenvrij gerecht garanderen.  Eet u glutenvrij, bel of mail dan van te voren over de mogelijkheden. We zijn bezig met het ontwikkelen van een huisgemaakt glutenvrije pizza. Hierover binnenkort meer! 

Wijnen

Regelmatig veranderen we de wijnkaart. Onze favorieten van dit moment zijn de biologische Casa Lluch, een houtgerijpte en zwoele wijn van de Verdil druif. Dit is een unieke lokale druivensoort uit Valencia. Heerlijk in combinatie met ons Terrazzo plateau met exclusieve kazen en vleeswaren. Of de Siciliaanse Nero di Sei, 36 maanden gerijpt en vulkanisch zowel in smaak als in het etiket dat gemaakt is van as van de Etna. De Sei verwijst naar de zesde plek die de Etna inneemt op de lijst van meest actieve vulkanen ter wereld. Deze volle wijn komt het beste tot zijn recht bij een runderstoof of heerlijk wild van het landgoed.

Taart
Onze taarten worden gebakken door de Veldkeuken met uitsluitend biologische grondstoffen.

Taart van de dag  4.75
Zonnevijgenkoek (lactose-, suiker- en glutenvrij, vegan)  3.50

Dranken

We bieden een beperkte keuze aan frisdranken. Liever serveren we onze limonades van de fruitslagers die net als een echte slager te werk gaan; niets van de ingrediënten wordt weg gegooid. Het levert prachtige smaakcombinaties op zoals framboos laos, basilicum citrus en gember grapefruit. Daarnaast hebben we biologische appelsap van de Appelaere en Vlierbessap van Schulp. Bier is natuurlijk ook te vinden op onze kaart zoals ons bier van de streek en van de week.

Dagmenu van de chef – lunch en diner
Lunch woensdag t/m zaterdag 12.00 – 15.00 uur
Diner woensdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur

(Op zondag serveren we een lichte lunch en ’s avonds alleen pizza.)

Onze chef is een geboren en getogen Spanjaard die jarenlang woonde en werkte in Italië. De gerechten die hij bereidt, zijn dan ook grotendeels geïnspireerd op de regionale keukens van deze landen. Geheel in de mediterrane traditie serveren we onze warme gerechten ook bij de lunch, uiteraard geserveerd met brood ‘ per fare la scarpetta’ zoals de Italianen dat zeggen (om je bord mee schoon te vegen en niets van de lekkere saus te verspillen).  

Onze kaart wisselt regelmatig, hieronder een indicatie van de prijzen;

Menu lunch 23.50

Menu diner 37.50/42.00

Soep  10.50

Terrazzo plateau  12.00

Moestuintje  12.00

Hoofdgerecht – Pasta  16.50/21.50

Dessert  6.00

Pizza

Woensdag t/m zondag vanaf 17 uur.

In onze pizza’s verwerken we al het goeds dat het Landgoed Zuylestein te bieden heeft zoals emmer voor het deeg, groenten uit de moestuin en vlees van de bosvarkens. Deze worden aangevuld met buffelmozzarella en ricotta van Buffalo Farm Twente en kwalitatief hoogwaardige producten geïmporteerd uit Italië. Het deeg maken we van Zuylesteinse emmer, lavette van de molen uit Amerongen en Italiaanse biologische bloem van Mulino Marino. Naast klassiekers als de Margherita, Marinara en Quattro Formaggi, passen we ook onze pizza’s aan aan het seizoen en verandert de kaart regelmatig.

Pizza van 9.50 voor een Margherita tot 16.00 voor een seizoensspecialiteitenpizza

Glutenvrij

Gezien de beperkte capaciteit van onze keuken, kunnen we nooit een 100% glutenvrij gerecht garanderen.  Eet u glutenvrij, bel of mail dan van te voren over de mogelijkheden. We zijn bezig met het ontwikkelen van een huisgemaakt glutenvrije pizza. Hierover binnenkort meer! 

Wijnen

Regelmatig veranderen we de wijnkaart. Onze favorieten van dit moment zijn de biologische Casa Lluch, een houtgerijpte en zwoele wijn van de Verdil druif. Dit is een unieke lokale druivensoort uit Valencia. Heerlijk in combinatie met ons Terrazzo plateau met exclusieve kazen en vleeswaren. Of de Siciliaanse Nero di Sei, 36 maanden gerijpt en vulkanisch zowel in smaak als in het etiket dat gemaakt is van as van de Etna. De Sei verwijst naar de zesde plek die de Etna inneemt op de lijst van meest actieve vulkanen ter wereld. Deze volle wijn komt het beste tot zijn recht bij een runderstoof of heerlijk wild van het landgoed.

Taart
Onze taarten worden gebakken door de Veldkeuken Bakkerij met uitsluitend biologische grondstoffen.

Taart van de dag  4.75
Zonnevijgenkoek (lactose-, suiker- en glutenvrij, vegan)  3.50

Dranken

We bieden een beperkte keuze aan frisdranken. Liever serveren we onze limonades van de fruitslagers die net als een echte slager te werk gaan; niets van de ingrediënten wordt weg gegooid. Het levert prachtige smaakcombinaties op zoals framboos laos, basilicum citrus en gember grapefruit. Daarnaast hebben we biologische appelsap van de Appelaere en Vlierbessap van Schulp. Bier is natuurlijk ook te vinden op onze kaart zoals ons bier van de streek en van de week.

Sluit Menu