Contact en reserveren

Nassau Zuylestein is geopend van woensdag t/m zondag vanaf 9.30 uur. De keuken sluit om 20.30 uur.

U kunt dagelijks bij ons terecht voor koffie met gebak, warme lunch, heerlijke wijnen, antipasti en pizza. Elke woensdag tm zaterdagavond bieden we naast de pizza een a la carte menu met gerechten bereid door onze chefkok Carlos Casero. Op zondag serveren we een lichte lunch en in de avond ons terrazzo plateau en pizza. 

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram: @nassauzuylestein

Heeft u een vraag of wilt u reserveren?

Wij zijn telefonisch te bereiken via 0343-235103 of per mail via info@nassauzuylestein.nl

Nassau Zuylestein – Rijksstraatweg 3 – 3956 CH Leersum

Groepen

Reserveringen vanaf 6 personen serveren we graag een driegangenmenu van de chef. In verband met de intieme sfeer van ons restaurant kunnen we geen groepen van meer dan 12 personen aannemen in de Portierswoning zelf. U kunt contact met ons opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden van een diner elders op het Landgoed Zuylestein. Er zijn prachtige ruimtes beschikbaar die u exclusief voor uw gezelschap kunt huren zoals de 17e eeuwse Orangerie in de moestuin of het Poortgebouw met de elegante Frederik Hendrikzaal.

Honden

Nassau bevindt zich in een prachtig wandelgebied waar u heerlijk uw hond kunt uitlaten. Honden zijn bij ons meer dan welkom op de binnenplaats. Vanuit de woonkamer heeft u daar goed zicht op. 

Contact

Heeft u nog een vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier hieronder.

Sluit Menu