Kerstborrel – Kerstdiner – Eindejaarsdiner

Wist u dat Nassau een hele sfeervolle locatie is voor een (zakelijke) kerstborrel, een kerstdiner voor uw team of een eindejaarsdiner? We hebben diverse mogelijkheden passend binnen uw budget. Denk aan een sfeervol diner aan de Chefstable voor maximaal 16 personen of een kerstborrel in de Oranjerie voor maximaal 30 personen. Neem contact met ons op via info@nassauzuylestein.nl zodat we de mogelijkheden met elkaar kunnen bespreken.

Kerstavond dinsdag 24 december

Noche Buena Madrilena

Op kerstavond neemt onze chefkok u graag mee naar zijn Madrileense roots waar het traditie is om Nochebuena te vieren middels een groots kerstdiner. Verdeeld over vier gangen serveren we pure, traditionele smaken waarin duidelijk de Moorse invloeden op de Spaanse keuken terug te proeven zijn. Een unieke kans om kennis te maken met historische Madrileense gerechten tijdens een speciale avond in onze sfeervolle Portierswoning.

Aanvang:  19.30 uur

Kosten:  €60,- p.p. incl. dranken

Reserveer uw tafel via info@nassauzuylestein.nl

Tweede Kerstdag donderdag 26 december

Tweede kerstdag staat in het teken van ons proeverijen. We serveren in drie gangen plus amuse al onze specialiteiten, waaronder onze pizza met Romeinse dunne bodem uit de steenoven.

Aanvang: U kunt kiezen uit twee shifts, die van 17 uur of 19.30 uur.

Kosten: €45,- p.p. excl. dranken

Reserveer uw tafel via info@nassauzuylestein.nl

Moestuin Landgoed Zuylestein

Landgoed Zuylestein werd in 1630 door stadhouder Frederik Hendrik van Oranje Nassau gekocht. Een historische prent uit die tijd laat zien hoe de moestuin er toen uitzag. De brede padenstructuur in de juiste verhouding waarop met hoog bezoek werd gewandeld, kleine fruitbomen waar je makkelijk van kon plukken en platte bakken om het seizoen te kunnen verlengen. Deze historische elementen zijn in ere hersteld. Elke vrijdag en zondag is de moestuin open van 10.00 tot 16.00 uur en wordt de oogst van het landgoed verkocht in de landgoedwinkel.

Kerstborrel – Kerstdiner – Eindejaarsdiner

Wist u dat Nassau een hele sfeervolle locatie is voor een (zakelijke) kerstborrel, een kerstdiner voor uw team of een eindejaarsdiner? We hebben diverse mogelijkheden passend binnen uw budget. Denk aan een sfeervol diner aan de Chefstable voor maximaal 16 personen of een kerstborrel in de Oranjerie voor maximaal 30 personen. Neem contact met ons op via info@nassauzuylestein.nl zodat we de mogelijkheden met elkaar kunnen bespreken.

Kerstavond dinsdag 24 december

Noche Buena Madrilena

Op kerstavond neemt onze chefkok u graag mee naar zijn Madrileense roots waar het traditie is om Nochebuena te vieren middels een groots kerstdiner. Verdeeld over vier gangen serveren we pure, traditionele smaken waarin duidelijk de Moorse invloeden op de Spaanse keuken terug te proeven zijn. Een unieke kans om kennis te maken met historische Madrileense gerechten tijdens een speciale avond in onze sfeervolle Portierswoning. 

Aanvang: 19.30 uur

Kosten:  €60,- p.p. incl. dranken

Reserveer uw tafel via info@nassauzuylestein.nl

Tweede Kerstdag donderdag 26 december

Tweede kerstdag staat in het teken van ons proeverijen. We serveren in drie gangen plus amuse al onze specialiteiten, waaronder onze pizza met Romeinse dunne bodem uit de steenoven. 

Aanvang: U kunt kiezen uit twee shifts, die van 17 uur of 19.30 uur.

Kosten: €45,- p.p. excl. dranken

Reserveer uw tafel via info@nassauzuylestein.nl

Moestuin Landgoed Zuylestein

Landgoed Zuylestein werd in 1630 door stadhouder Frederik Hendrik van Oranje Nassau gekocht. Een historische prent uit die tijd laat zien hoe de moestuin er toen uitzag. De brede padenstructuur in de juiste verhouding waarop met hoog bezoek werd gewandeld, kleine fruitbomen waar je makkelijk van kon plukken en platte bakken om het seizoen te kunnen verlengen. Deze historische elementen zijn in ere hersteld. Elke vrijdag en zondag is de moestuin open van 10.00 tot 16.00 uur en wordt de oogst van het landgoed verkocht in de landgoedwinkel.

Sluit Menu